Syksyllä 2018 vko 36-51

Trampoliinihyppykoulu

• Trampoliinihyppykoulu 7-9v tytöt ja pojat keskiviikkoisin kello 18-19 voimistelupääty
  • Trampoliinihyppykoulu 10v-15v tytöt ja pojat keskiviikkoisin kello 19-20 voimistelupääty

Trampoliiniryhmissä harjoitellaan asiantuntijoiden johdolla turvallista trampoliinilla hyppimistä sekä jokainen pääsee etenemään taidoissaan ja tempuissa omalta tasoltaan.

Harjoituksissa hypitään sekä pienillä että isoilla trampoliineilla.

Syksyn hinta 130e

Lisätiedot: Mervi Kumpuniemi, puh. 0400-127516, mervi.kumpuniemi@santasport.fi

Ilmoittaudu trampoliinihyppykouluun (7-9v) Ilmoittaudu trampoliinihyppykouluun (10-15v)

Voimistelun taitokoulu

• Voimistelun taitokoulu 7-9v tytöt ja pojat sunnuntaisin kello 17-18 voimistelupääty
  • Voimistelun taitokoulu 7-9v tytöt ja pojat sunnuntaisin kello 19-20 (LISÄRYHMÄ)
  • Voimistelun taitokoulu 10-15v tytöt ja pojat sunnuntaisin kello 18-19 voimistelupääty

Voimistelun taitokoulussa hyödynnetään kaikkia voimistelun eri alalajeja (trampoliinivoimistelu, telinevoimistelu, akrobatiavoimistelu) ja näin harjoittelu on todella monipuolista. Sopii kaikille lapsille jotka haluavat kehittää kehonhallinta, motoriikkaa, fysiikkaa ja koordinaatiotaitoja hauskalla tavalla. Loistava vaihtoehto myös tukemaan muiden lajien harjoittelua.

Syksyn hinta 130e

Lisätiedot: Mervi Kumpuniemi, puh. 0400-127516, mervi.kumpuniemi@santasport.fi

Ilmoittaudu voimistelun taitokouluun (7-9v tytöt ja pojat) Ilmoittaudu voimistelun taitokouluun (7-9v tytöt ja pojat, LISÄRYHMÄ) Ilmoittaudu voimistelun taitokouluun (10-15v tytöt ja pojat)

Temppukoulu

• Voimistelun aikuinen–lapsi temppuilukoulu 3-4-vuotiaille tiistaisin klo 17-18
  • Voimistelun temppukoulu 5-6-v tytöt ja pojat sunnuntaisin klo 17-18 voimistelupääty (Ryhmä täynnä!)
  • Voimistelun temppukoulu 5-6-v tytöt ja pojat sunnuntaisin klo 18-19 voimistelupääty (Ryhmä täynnä!)

Aikuinen-lapsi temppuilukoulussa vietetään yhteistä laatuaikaa liikunnan ja leikkien iloisessa maailmassa. Lapsen liikunnalliset taidot kehittyvät huomaamatta erilaisilla temppuradoilla, liikuntaleikkien parissa, musiikkiliikunnan tahdissa jne. Tällä tunnilla viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin!

Temppukoulun avulla luodaan pohjaa lapsen liikunnallisten taitojen kehittymiselle! Monipuolisella ja hauskalla tekemisellä kehitetään lapsen tasapainoa, koordinaatiokykyä sekä ketteryyttä. Temppuillaan temppuradalla, tutustutaan trampoliinihyppelyyn, voimistelun perusteisiin sekä erilaisiin välineisiin. Temppukoulu sopii kaikille lapsille, sekä tytöille että pojille, eikä vaadi aikaisempaa harrastustaustaa!

Tästä on hyvä jatkaa kohti muita lajeja ja harrastuksia.

Syksyn hinta 130 €

Lisätiedot: Mari Kunnari, puh. 040-7232391, mari.kunnari@santasport.fi

Ilmoittaudu aikuinen–lapsi temppuilukouluun 3-4v Ilmoittaudu temppukouluun 5-6v su 17-18 Ryhmä täynnä! Ilmoittaudu temppukouluun 5-6v su 18-19 Ryhmä täynnä!

Trampoliinihyppykoulun esite
Voimistelun taitokoulun esite