Ilmoittaudu yleisurheiluakatemiaan (kevät 2018) Ilmoittaudu lajikouluihin (kevät 2018) Ilmoittaudu 300m/400m tähti- tai juniorileirille (16.-18.3.2018) Ilmoittaudu keihään tähti- tai juniorileirille (23.-25.3.2018)

Yleisurheiluakatemia on tarkoitettu 5-vuotiaista aina aikuisiin asti niille, jotka haluavat harrastaa, kilpailla tai muutoin rakentaa monipuolisen pohjan liikkumiseen yleisurheilun parissa. Tavoitteena on harjoittaa perustaitoja (hyppääminen, heittäminen, juokseminen) motoriikkaa ja lajitekniikoita sekä tietysti fyysisiä ominaisuuksia kuten nopeutta, voimaa ja kestävyyttä.

Yleisurheiluakatemia on solminut yhteistyökumppanuussopimukset sekä Lapin Lukon (www.lapinlukko.fi/) että Pohjan Koiton (www.pohjankoitto.fi/) kanssa. Yleisurheiluakatemian kuukausimaksuihin sisältyvät yu-kilpailuihin oikeuttavat kilpailulisenssit, jos urheilija liittyy jommankumman yhteistyökumppaniseuran jäseneksi. Tällöin seura perii erikseen jäsenmaksun seuraan liittyvältä yu-akatemialaiselta ja jäsenmaksun suuruus molemmilla seuroilla on  20€/vuosi/hlö.

Yleisurheiluakatemian kevätkausi alkoi maanantaina 7.1.2018.

Ilmoittautuminen nettisivujen kautta (www.yleisurheiluakatemia.fi)

Lisätietoja:

Susanna Parkkisenniemi

puh. 040 197 1396

susanna.parkkisenniemi@santasport.fi