Lajikoulut

IMG_5233IMG_4112IMG_4079

Ilmoittaudu lajikouluihin (kesä 2018)

Yleisurheiluakatemia järjestää lajiryhmäharjoituksia niille lapsille ja nuorille, jotka tietävät jo varhain mikä on heidän ”juttunsa” yleisurheilussa. Kauden 2017-2018 ryhmiä ovat seiväs-, keihäs-, heittoryhmä (kuula, kiekko, moukari).

Keihäskoulussa on ryhmä uusille aloittaville lapsille ja nuorille sekä jo aiemmin mukana olleille. Keihäskoulussa paneudutaan keihäänheiton lajitekniikkaan ja harjoitetaan lajissa tarvittavia ominaisuuksia.

Seiväskoulussa harjoitellaan seiväshypyn tekniikan lisäksi myös telinevoimistelua, joka on oleellinen osa seiväshyppääjän harjoittelua. Näiden lisäksi harjoitellaan nopeutta, kimmoisuutta ja liikkuvuutta.

Heittokoulussa harjoitellaan kuulantyönnön, kiekonheiton ja moukarinheiton tekniikoita sekä kehitetään lajeissa tarvittavia ominaisuuksia monipuolisesti.