Mäkihyppy

Lapin urheiluopiston Moniurheilukoulu ja Ounasvaaran Hiihtoseuran mäkijaosto järjestävät yhteistyössä tulevalle talvikaudelle 2019-2020 mäkihypystä kiinnostuneille 6-12-vuotiaille lapsille ja nuorille Ounasvaaran Hiihtoseuran mäkikoulun. Mäkihyppykoulussa lapsille ja nuorille tarjotaan harjoitteluun seuran että opiston puolesta välineistö, harjoitteluolosuhteet sekä ammattitaitoiset ohjaajat. Mäkikoulun rehtorina toimii Reetta Pahtaja.

Mäkikoulun kevätkausi

Mäkihyppykoulu järjestetään osana Moniurheilukoulua, jonka puitteissa voit tehdä lajeista erilaisia yhdistelmiä. Moniurheilukoulun toiminnassa on mukana mm. uintia, yleisurheilua sekä voimistelua ja trampoliinihyppyjä.

Mäkikoulun kevätkausi on 7.1-17.5.2020. Mäkikoulu on suunniteltu ympärivuotiseksi.

Harjoitusajat 7.1.–17.5.2020

Julkaistaan ensi viikon alussa.

• 6-9-vuotiaiden ryhmä

• mäkiharjoitukset Ounasvaaran hiihtostadionilla mäkimontussa
    • sunnuntaisin fysiikkaharjoitus Rollo-hallissa (lisämaksu 10€/krt)

• 10-12-vuotiaiden ryhmä

• mäkiharjoitukset  Ounasvaaran hiihtostadionin mäkimontussa
    • sunnuntaisin klo 18-19 fysiikkaharjoitus Rollo-hallissa (lisämaksu 10€/krt))

Mäkikoulun ryhmissä on hyvin tilaa! Ilmoittautuminen on auki jatkuvana koko kevään ajan!

Ilmoittaudu kevään 2020 ryhmiin nyt!

Susanna Parkkisenniemi

Moniurheilukoulu, yleisurheilu ja mäkihyppy