Voimistelu

Haluatko liikkua monipuolisesti ja hauskalla fiiliksellä hyvässä seurassa? Voimistelu on myös loistava vaihtoehto tukemaan ja monipuolistamaan muiden lajien harjoittelua.

Temppukoulu 5-6-v

Temppukoulun avulla luodaan pohjaa lapsen liikunnallisten taitojen kehittymiselle! Monipuolisella ja hauskalla tekemisellä kehitetään lapsen tasapainoa, koordinaatiokykyä sekä ketteryyttä.

Temppuillaan temppuradalla, tutustutaan trampoliinihyppelyyn, voimistelun perusteisiin sekä erilaisiin välineisiin. Temppukoulu sopii kaikille lapsille sekä tytöille että pojille, eikä vaadi aikaisempaa harrastustaustaa!

Taito- ja trampparyhmät 7-9-v ja 10-12-v

Taito- & trampparyhmässä hyödynnetään eri voimistelulajeja, kuten teline-, akrobatia- ja trampoliinivoimistelua. Harjoittelu on monipuolista ja hauskaa!

Taito- ja tramppajatkoryhmät 7-9-v, 10-12-v

Taito- & tramppaJATKORYHMÄSSÄ kehitetään harjoittelua ja viedään jo opittuja taitoja eteenpäin. Harjoittelussa hyödynnetään eri voimistelulajeja kuten teline-, akrobatia- ja trampoliinivoimistelua.  Vaatii aikaisempaa lajikokemusta! Harjoittelu on edelleen monipuolista ja hauskaa!

Parkour- ja taitoryhmä 7-9-v ja 10-12-v

Parkour- & taitoryhmässä kehittyvät monipuolisesti kehonhallinta-, motoriikka- ja koordinaatiotaidot. Opit liikkumaan erilaisin tyylein sulavasti ja ketterästi paikasta toiseen tutustuen erilaisiin esteisiin ja telineisiin akrobatiaa unohtamatta. Tule mukaan iloiseen joukkoomme!

Tanssiryhmät 9-12-v

Tanssitunneilla pääset heittäytymään rytmin vietäväksi! Tule mukaan nauttimaan ja oppimaan uutta. HipHoppia, Discoa ja Showtanssia! Tanssitunnit ovat monipuolisia ja mukavia.

Ryhmä sopii kaikille lapsille. Et tarvitse aikaisempaa tanssitaustaa!

 

Lisätiedot


Mari Kunnari

Loiskis-uinti, temppukoulu

mari.kunnari@santasport.fi

Puh. 040 723 2391

Lisätiedot


Mervi Kumpuniemi

Taito- ja akrobatiakoulut sekä trampoliinihyppykoulut

mervi.kumpuniemi@santasport.fi

Puh. 0400 127 516

Alkavat ryhmät