Voimistelu

Haluatko liikkua monipuolisesti ja hauskalla fiiliksellä hyvässä seurassa? Voimistelu on myös loistava vaihtoehto tukemaan ja monipuolistamaan muiden lajien harjoittelua.

Trampoliinihyppykoulu

Trampoliiniryhmissä harjoitellaan asiantuntijoiden johdolla turvallista trampoliinilla hyppimistä sekä jokainen pääsee etenemään taidoissaan ja tempuissa omalta tasoltaan. Harjoituksissa hypitään sekä pienillä että isoilla trampoliineilla.

Ryhmät ja ilmoittautuminen:

 

Taito- ja akrobatiakoulu

Taito- ja akrobatiakoulussa hyödynnetään eri voimistelulajien kuten teline-, akrobatia- ja trampoliinivoimistelun lisäksi taitopohjaisia lajeja kuten parkouria, sirkusta ja kiipeilyä. Harjoittelu on monipuolista ja hauskaa. Sopii kaikille lapsille, jotka haluavat kehittää kehonhallintaa, motoriikkaa, fysiikkaa ja koordinaatiotaitoja. Loistava vaihtoehto myös tukemaan ja monipuolistamaan muiden lajien harjoittelua.

Ryhmät ja ilmoittautuminen:

 

Temppukoulu

Temppukoulun avulla luodaan pohjaa lapsen liikunnallisten taitojen kehittymiselle! Monipuolisella ja hauskalla tekemisellä kehitetään lapsen tasapainoa, koordinaatiokykyä sekä ketteryyttä. Temppuillaan temppuradalla, tutustutaan trampoliinihyppelyyn, voimistelun perusteisiin sekä erilaisiin välineisiin. Temppukoulu sopii kaikille lapsille, sekä tytöille että pojille, eikä vaadi aikaisempaa harrastustaustaa!

Ryhmät ja ilmoittautuminen:

 

Lisätiedot


Mari Kunnari

Loiskis-uinti, temppukoulu

mari.kunnari@santasport.fi

Puh. 040 723 2391

Lisätiedot


Mervi Kumpuniemi

Taito- ja akrobatiakoulut sekä trampoliinihyppykoulut

mervi.kumpuniemi@santasport.fi

Puh. 0400 127 516