Moniurheilukoulu

Moniurheilukoulu on tarkoitettu 3-18-vuotiaille aktiivisille lapsille ja nuorille, jotka haluavat liikkua paljon ja harjoitella montaa eri lajia. Tavoitteena on, että lasten motoriikka ja taitavuus kehittyisi monipuolisesti ja fyysinen kunto kohenisi.

Harjoittelu Moniurheilukoulussa

Aktiivisille 3-18-vuotiaille lapsille on tarjolla voimistelua, yleisurheilua, uintia ja mäkihyppyä.

Ilmoittautuminen kesän 2020 ryhmiin on avautunut!

Useamman lajin harrastaja

Moniurheilukoulu sopii erityisesti useamman lajin harrastajille. Moniurheilukoulusta voit saada monipuolista motorista harjoitusta esimerkiksi voimistelussa ja yleisurheilussa. Talviurheilun saloihin pääset kiinni mäkihyppykoulussa ja vesi liikuntaelementtinä toteutuu Loiskis-koulussa. Kehonhallintaa,  rohkeutta ja taitavuutta voit harjoitella esimerkiksi taito- ja akrovatiakouluissa sekä trampoliihyppykouluissa.

Muuta huomioitavaa

Osallistumismaksuissa on huomioitu monipuolinen liikkuminen. Mitä useammasta lajista otat tunteja sitä edullisemmaksi tuntihinta tulee. Esimerkiksi yksi tunti Loiskis-uintia ja yksi tunti temppukoulua maksavat yhteensä 41€/kk. Yksi tunti esim. Loiskis-uintia olisi 33,5 € eli hinta ei tuplaannu kun ottaa “tuplatunnin”.

Harjoituskaudet

Kesäkausi 1.6.–14.8.2020